logotype

Almond Vocational Link (Nagy-Britannia)

Almond Vocational Link (Nagy-Britannia)

 

 http://www.almondvoclink.co.uk/

 

Az Almond Vocational Link egy olyan professzionális cég, mely azon tapasztalatok alapján jött létre, melyet a világ minden részéről származó tanulóktól gyűjtött össze, több mint 20 év alatt. Az elmúlt hét évben részt vettünk a Leonardo da Vinci programban, mely a Szakmai alapképzések és a Munkaerőpiacon megjelenő emberek mobilitásával foglalkozik. Ezek a programok lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek a nyelvgyakorlásra és gyakorlati munkatapasztalatra a választott hivatásban.

 

A nyelvi képzés tapasztalt tanárokkal folyik naprakész módszerekkel interaktív megközelítésben a minél eredményesebb nyelvtanulás érdekében.

 

Az oktatás folyán könyveket, vizuális és audió eszközöket, újságokat és magazinokat használunk, a négy fő szempontra koncentrálva a nyelvoktatásban: magnóhallgatás, beszédkészség, íráskészség és olvasásértés. Szintén fontos szempontok a mindennapi életben használatos témák: iskola, munka, szabadidő és hobbi, egészség, TV és média, vásárlás, ünnepnapok, nyaralás, stb.

 

Az Almond folyamatos sikereket ér el az üzleti életben a Leonardo da Vinci programmal, annak köszönhetően, hogy az Európai Bizottság által lefektetett iránymutatások a legjobb gyakorlatot biztosítják. Szintén sikereket értünk el más projektek alkalmazásával az LLP program keretein belül, mint például: egy Leonardo da Vinci partnerségi projekt, Co-ordinating, Grundtvig, VETPRO és még sok más projekt.

 

 

FaLang translation system by Faboba